Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τα Ζιζάνια στο ραδιόφωνο



Τα Ζιζάνια στην ραδιοφωνική συχνότητα του VOX 103,3

Τα Ζιζάνια έχουν άποψη και μάλιστα πολυδιάστατη και ενδιαφέρουσα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι, από τα πρώτα κιόλας χρόνια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, έχουν γίνει η διεισδυτική ματιά σε ό,τι συμβαίνει.

Έχουν γίνει οι αεικίνητοι ρεπόρτερς, παρακολουθούν τα δρώμενα, τις προβολές, τα εργαστήρια, παίρνουν συνεντεύξεις από τους δημιουργούς, «ανιχνεύουν» κάθε πτυχή του και παρουσιάζουν την εμπειρία τους, αφήνοντας το δικό τους, ισχυρό αποτύπωμα.


Το Radio Zizanio εκπέμπει από τη συχνότητα του VOX FM 103.3, φιλοξενούμενο στην εκπομπή Melting Pot Τhe Radio Show αυτή την εβδομάδα -κάθε μέρα από τις 5 έως τις 9 Δεκεμβρίου- παρουσιάζουν τα θέματά τους για την 16η Camera Ζizanio καθημερινά στον VOX 103,3 στο δίωρο 3-5 μμ με τον Παναγιώτη Καραχάλιο…!!! Γιατί και τα Ζιζάνια έχουν άποψη!!

Ταυτόχρονα, μαθητές και φοιτητές δίνουν την εικόνα του 19ου Φεστιβάλ Ολυμπίας και της 16ης Camera Zizanio  , μέσα από το blog του ZizanioNews (zizanionews.wordpress.com) με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, κριτικές, σχόλια κλπ. Υπεύθυνοι για το εργαστήριο είναι η Ηρώ Ρήγα, δημοσιογράφος και οι Κώστας Διαμαντόπουλος, Τάκης Δόξας, Αντιγόνη Σκάρτσου και Σοφία Τσαπάρα και υλοποιείται καθημερινά στο Πλανώδειο στον Πύργο, από τις 11:00-14:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου